Biciclistă în COMĂ, după ce a fost lovită de maşină. Cum s-a...

Biciclistă în COMĂ, după ce a fost lovită de maşină. Cum s-a petrecut accidentul

0
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 31 de ani a ajuns în comă de gradul I, după ce ieri seară a fost lovită de o maşină. Conform celor de la aradon.ro, biciclista se afla pe DN 79 Arad – Oradea, în localitaeta Zimandcuz, atunci când s-a produs incidentul.

De urgenţă, victima a fost preluată de către ambulanţă şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.


Conform informaţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, de vină pentru accident este chiar biciclista. „Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că un bărbat de 41 de ani din Timișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN79, pe raza comunei Zimandu Nou, dinspre Chișineu Criș înspre Arad, a surprins și accidentat grav o tânără de 31 de ani care, în calitate de biciclist, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga”, a declarat conform sursei citate anterior Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Nici dinspre spital veştile pentru apropiaţii victimei nu sunt prea bune. „Femeia a ajuns la noi cu traumatism cranian sever și multiple plăgi hemoragice, care au fost, însă, suturate. Din păcate, pacienta este în comă de gradul I. Un verdict se va putea da abia după ce i se va face Tomografia computerizată”, a transmis, conform aradon.ro, Simina Roz, reprezentanta SCJU Arad.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.