Brazilianul Bruno Neves a devenit noul solist al trupei Desant. Vezi noul...

Brazilianul Bruno Neves a devenit noul solist al trupei Desant. Vezi noul videoclip al formaţiei timişorene VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia timişoreană Desant revine în faţa melomanilor cu o nouă componenţă şi cu un nou videoclip, „Lumea întreagă“ fiind piesa care anunţă un nou capitol în istoria trupei care a luat naştere acum şapte ani.

Atunci când s-au decis să înfiinţeze trupa, Alex Anka – voce, Tiberiu Săulescu – chitară, Alin Achim – bass, Vlad Toma – clape și Mihai Dobrescu – tobe îşi doreau doar să cânte „aşa cum le cere inima”.

În ultimii ani, formaţia a lansat albumele „Joc de Noroc”  (2012) si „Vulpea Deșertului” (2015) –  ambele produse sub label-ul propriu al formației (Desant Factory), două melodii dedicate sărbatorilor de iarnă –  „Cântec de Iarnă” (2012) și  „Noapte Colorată” (2014) şi patru videoclipuri.

Anul 2015 aduce și prima colaborare cu o voce feminină, respectiv Carina Dumitru – vocea formației Phaser, pe care Desant o invită alături de ei la înregistrarea piesei „Poveste fără Nume”.

Pe lângă activitatea de studio, DESANT și-a făcut simțită prezența și pe scenă prin nenumărate concerte dintre care merită amintite: OST FEST 2012 – unde au urcat pe aceeași scenă cu Europe și Manowar –  sărbători ale orașelor, întruniri ale motocicliştilor  şi,  nu în ultimul rând, în concertele organizate cu scop caritabil.

După ce Alin Achim a „rămas doar cu sufletul” în trupa timişoreană iar locul basistului a fost ocupat  de Jack Popescu, un interpret din Brazilia, total necunoscător de limba româna (!), Bruno Neves , a scris în urmă cu 2 luni  celor de la DESANT cu rugămintea de a-i încredinţa spre folosinţă negativul piesei  lor de care s-a îndrăgostit iremediabil – „Supernova” – pentru un cover version.


Rezultatul i-a surprins atât de plăcut pe membrii trupei încât, în urmă cu 2 săptămâni, Bruno a fost “importat”.
Ajuns in Timişoara, brazilianul s-a acomodat rapid şi deja a înregistrat piesa “Lumea întreagă” împreună cu trupa. Iar zilele trecute, un alt muzician şi prieten al trupei, Matei Varlam, a realizat videoclipul piesei.

Este povestea, urmarită  pas cu pas, de la întâlnirea on line pâna la mutarea în Timişoara şi lucrul alături de trupă, văzută prin ochii lui Bruno Neves, solistul care a decis să faca  acest DESANT transatlantic  în viaţă şi carieră din dragoste pentru… muzica facută de trupa de pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.