Călin Dobra la investirea în funcție a noului prefect de Timiș: „Poziționarea...

Călin Dobra la investirea în funcție a noului prefect de Timiș: „Poziționarea la granița cu Ungaria și Serbia ne dă o provocare destul de grea în ceea ce privește fenomentul migrației” FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1582656730">

Județul Timiș are în mod oficial, începând de astăzi, un nou prefect. Este vorba de Eva Andreaș, fostă șefă de cabinet a lui Sorin Grindeanu. La ceremonia de învestire în funcția de prefect, organizată la Palatul Administrativ, a participat și secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Mihai-Dan Chirică, care a precizat că Eva Andreaș ocupă temporar funcția de prefect, prin detașare. De asemenea, acesta i-a transmis că nu trebuie să uite că “sunteți în slujba cetățeanului, iar județul Timiș e unul cu multe probleme de rezolvat”.

Printre cei care au luat cuvântul în timpul ceremoniei s-a numărat și Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, instituție în care a lucrat și noul prefect de Timiș.

“Aș vrea să vă felicit pentru învestirea oficială în funcția de prefect și pentru încrederea primită din partea guvernului. Pot să spun că vă cunosc de câțiva ani și sunt ferm convins că această încredere a fost acordată unui bun profesionist, așa cum ați demonstrat că sunteți în Consiliul Județean Timiș. Vă asigur de toată colaborarea, de tot sprijinul meu. În perioada următoare avem foarte multe provocări, multe lucruri de rezolvat împreună. Avem o mare provocare de care trebuie să răspundem: poziționarea județului Timiș la granița cu Ungaria și Serbia ne dă o provocare destul de grea în ceea ce privește fenomentul migrației”, a declarat Călin Dobra.

Totodată, fostul prefect Mircea Băcală, care a fost numit inspector guvernamental, i-a transmis Evei Andreaș că nu-i dorește să aibă parte de “evenimente neplăcute și nedorite” și i-a oferit o insignă cadou.

“Ziua de astăzi este plină de emoție, mă onorează încrederea dată de guvern, iar numirea în această funcție e o nouă provocare, deși am experiență în administrație. Sunt prima femeie prefect din județul Timiș. Am convingerea că voi avea sprijin din partea autorităților locale și centrale”, a spus Eva Andreaș, la finalul ceremoniei de învestire în funcția de prefect de Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.