Câta Festival: un eveniment fără „bumtzi-bumtzi” şi cu intrarea liberă pentru biciclişti,...

Câta Festival: un eveniment fără „bumtzi-bumtzi” şi cu intrarea liberă pentru biciclişti, la Şag VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Pero Defformero va susţine un concert în cadrul festivalului Câta

Timişorenii au parte de un nou festival care îşi propune să aducă în atenţia melomanilor şi iubitorilor de natură un eveniment care se concentrează pe curentul „etno“, cu artişti care reprezintă diverse curente muzicale din România, Turcia, Bulgaria şi Serbia.

„Ideea acestui festival mi-a venit de câţiva ani şi s-a materializat în 2017 datorită sprijinului pe care l-am obţinut de la Consiliul Judeţean Timiş şi Primăria Şag. Alături de mine la naşterea acestui festival a contribuit şi Ovidiu Mihăiţă de la Auăleu Tetaru şi ne-am căznit să facem un line-up onorabil și haios.


Vrem să punem în valoare malul Şagului, acolo unde pe vremuri se întâmplau multe chestii muzicale faine“, a declarat Radu Hambaraş, din partea organizatorilor, Asociația culturală, “La Căpițe”.

Prima ediţie a festivalului Câta Festival va avea loc în perioada 24-26 august 2017, pe malul râului Timiș, în apropierea localității Șag, între o plajă generoasă și un luminiș de pădure. Din line-up-ul acestei manifestări fac parte Baba Zula, Domino, Rodion G.A., Subcarpați, Pero Defformero, Nelu Vlad & Formația Azur, Kottarashky & The Rain Dogs, Survolaj, Impex. Şi pentru că una din devizele festivalului este „fără bumtzi – bumtzi“, serile se vor încheia cu cântări acustice la foc de tabără, invitații din acest an fiind artiști emblematici ai scenei muzicale românești, precum, Artan & Suedezu’, de la Partizan, Călin Pop de la Celelalte Cuvinte și Berti Barbera & Nicu Patoi. Pe lângă aceste cântări, va exista și un spectacol muzical-teatral cu măști al trupei Auăleu.

Biletul pentru o seară costă 30 de lei, iar abonamentul pe cele trei zile, 75 de lei. Cei care vor veni la faţa locului cu bicicleta vor avea intrarea gratis, la fel ca şi locuitorii din Şag, pe baza buletinului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.