Clanurile țigănești, scandal pe strada Brașov: ”O dădeau pe femeie cu capul...

Clanurile țigănești, scandal pe strada Brașov: ”O dădeau pe femeie cu capul de asfalt și de mașină” UPDATE 2 Cine sunt agresorii și cine contrazice Poliția

0
DISTRIBUIȚI
Urme de sânge pe mașina de care a fost izbită victima

Un nou scandal a izbucnit, astăzi, pe strada Brașov din Timișoara, ocupată în mare parte de clanurile țigănești care au făcut o modă din a se război pentru impunătoarele vile din centrul orașului. ”Era aproape de ora 11. Am auzit scandal în stradă și că o femeie striga ”Poliția, Poliția”. Când am ieșit în curte, printre mașini era agitație. A apărut un cap de femeie și lângă ea erau doi bărbați. Un tânăr a oprit mașina în mijlocului drumului și a coborât la ei. Mi-a spus apoi că a văzut că o dădeau pe femeie cu capul de asfalt și de mașină. O loveau cu piciorele. Era jos. Când au văzut că venim spre ei, cei doi țigani au luat-o la fugă”, a povestit Bogdan Vițelaru pentru PRESSALERT.ro.

Întreg incidentul a fost văzut de o vecină care le-a povestit polițiștilor că agresorii au așteptat-o pe femeie în fața casei când vroia să plece.


”Îi vor casa. Cei care au agresat-o sunt vecinii din spate. Fata e tot țigancă. Bărbatul e plecat în Germania și ea stă singură. O terorizează, îi aruncă pietre în geam. Să plece, să le vândă lor casa. Ne-a povesit ea. Era plină de sânge. A luat-o ambulanța în stare de șoc”, a declarat Vițelaru. La fața locului a sosit un echipaj de Poliție care a început cercetările. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 „Omul de pe Tudor Vladimirescu mă amenință să îi dau banii și să ies afară din casa mea. M-a distrus. Să ies de frică din casa mea..și să dau banii de frică”, a declarat victima la ieșirea din spital. Femeia este hotărâtă să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate: „Mă duc până la București, mă duc până la DIICOT, mă arunc de la balcon dacă nu mă ajută România”, a declarat victima.

UPDATE 2 Poliția Timiș a a anunțat că, în urma investigațiilor făcute de cei de la secția 3, au fost identificați agresorii – un minor de 14 ani și o minoră în vârstă de 12 ani. În dosarul în care aceștia sunt cercetați în stare de libertate se fac investigații pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Unul dintre bărbații care a intervenit pentru salvarea victimei, susține că ”pe stradă nu era nicio fată. Erau doi bărbați. Toți cei trei care eram pe stradă am văzut doi bărbați”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.