Concert Amalia Gaiţă şi alte acţiuni interesante în cadrul evenimentului AsFalt Art

Concert Amalia Gaiţă şi alte acţiuni interesante în cadrul evenimentului AsFalt Art

1
DISTRIBUIȚI

Parcul Lidia din Zona Soarelui va fi gazda unui eveniment organizat de asFalt art, duminică 13 august, care îşi propune să aducă în faţa timişorenilor porţii de concert, dans, teatru senzorial, workshop-uri de pictură, expoziție de arte vizuale, exersări şi activități pentru copii.

„asFalt art este un proiect ce își propune să aducă arta și cultura mai aproape de oameni, iar pentru 13 august ți-am pregătit: Începând cu ora 17.00 – «Labirint Asylum» Teatru Senzorial, Expoziție de arte vizuale, Sesiune pentru începători de Tai Chi – Qigong, activități pentru copii.


Începând cu ora 18.00 va avea loc sesiunea Salsa Addicted iar de la ora 19.00 – asFalt Tango Malena. De la ora 20.00 va avea loc un concert cu Amalia Gaiță & The Band. Participarea la eveniment este gratuită“, au anunţat organizatorii.

În luna iunie a acestui an, melomanii timişoreni au avut parte de un recital extraordinar care a marcat un an de existenţă al proiectului Amalia Gaiţă and the Band. Solista timişoreană care a devenit cunoscută pentru colaborările sale anterioare alături de Teo Milea a oferit un spectacol deosebit alături de Adrian Șchiopu – tobe, Mihai Moldoveanu – bas şi Vlad Cotruș – chitară, în care urechile celor prezenţi au fost desfătate cu compoziţii proprii, incluse în albumul de debut Melting Sun, programat să apară la sfârşitul acestui an.

„Albumul de debut, «Melting Sun», îl voi lansa la finalul anului 2017. Încă nu am o dată vlară pentru lansare, suntem pe ultima sută de metri cu finalizarea discului. Dealtfel, de un an şi jumătate suntem în studio şi lucrăm la albumul de debut. Pentru concertul de duminică pregătim o surpriză: lansarea unui nou clip din seria Live Session, la piesa «Soul Inspired», o melodie la care ţinem foarte mult. De asemenea, pe lângă piesele de pe albumul «Melting Sun», la AsFalt Art vom cânta şi două piese noi, «Ground One» şi «Undefined»“, ne-a declarat Amalia Gaiţă.

1 COMENTARIU

  1. Stimate ZV, fiți mai atent cu tehnoredactarea, că mai toate materialele semnate de dvs. (și nu numai) sunt presărate cu greșeli de redactare… Redacția PA nu deține un creier limpede? Sau măcar dvs. (sau voi, autorii) recitiți materialele înainte de publicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.