Concert cu The Skywalkers, una din cele mai promiţătoare trupe de pop-rock...

Concert cu The Skywalkers, una din cele mai promiţătoare trupe de pop-rock din oraş VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

The Skywalkers, una din cele mai promiţătoare trupe de pop – rock din oraş, formată din tineri talentaţi, va susţine un concert acustic în cadrul căruia melomanii vor putea asculta atât piese originale cât şi interpretări inedite după Adele, Ed Sheeran, Jessie J, Christina Aguilera, Beyonce și alții.

The Skywalkers este o trupă formată în vara anului 2015, care are în componență patru adolescenţi, cu vârsta cuprinsă între 10 și 17 ani.


Au urcat deja pe scene importante, în cadrul unor festivaluri şi evenimente culturale desfăşurate în multe oraşe din ţară. Au împărțit scena cu trupe şi artişti consacrați precum Holograf, Phoenix, Lora, Mircea Vintilă, Ioan Gyuri Pascu etc.

Solista trupei Thea Marconi, a început să studieze chitara clasică la vârsta de 7 ani. În aceeași perioadă s-a alăturat Corului de copii Voces Castelli și a fost selecționată pentru Corul de copii al Operei Române din Timișoara. A cântat în opera Carmen de Bizet şi a fost fermecată de scenă, de artişti, de costume şi de tot ceea ce înseamnă un spectacol de operă. După o vreme, și-a descoperit interesul către muzica pop-rock. La 9 ani, a susținut primul recital de 4 piese, în cadrul Festivalului Plai din Timişoara, acompaniindu-se singură la chitară. Piesele le-a învăţat singură şi erau toate din repertoriul solistei Amy Macdonald. Dealtfel, în cadrul ediţiei din acest an a festivalului BlajAlive, Thea Marconi a avut plăcerea de a se întâlni cu celebra artistă scoţiană Amy Macdonald.

Concertul formaţiei The Skywalkers va avea loc vineri, 11 august, de la ora 21.00, la 1740 Music Cafe, iar biletele de intrare costă 10 lei. Alături de Thea Marconi – voce şi chitară, la acest recital vor mai fi prezenţi Raul Iuga – chitară si Matei Marconi – percuție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.