Concerte la castel, în weekend. Vezi ce artiști vor fi prezenți la...

Concerte la castel, în weekend. Vezi ce artiști vor fi prezenți la festivalul Folk Maris

0
DISTRIBUIȚI

În luna august a fiecărui an, satul arădean Bulci de pe Valea Mureșului este gazda festivalului Folk Maris, care, în această vară, a ajuns la a IX-a ediție, după ce, în anii precedenți, a reușit să atragă nume cunoscute ale acestui gen muzical și mult mai mulți iubitori ai folk-ului.

Festivalul, care are deja o tradiție, va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de 4 și 5 august, în curtea vechiului castel al Mocioneștilor din sat, și va avea, ca în fiecare an, invitați cunoscuți și îndrăgiți ai folk-ului.


Capete de afiș vor fi Mircea Baniciu, aflat pentru prima dată la festivalul de la Bulci, și Mircea Vintilă, care spune despre acest festival că e minunat și unic în România.

Vineri, publicul îi va putea asculta pe Florin Jianu, Jul Baldovi – un invitat special de la Stuttgart –, Mircea Bodolan, Teo Boar și Vladi Cnejevici, iar sâmbătă vor urca pe scenă Trupa 06, Daniel Julean, Nelu Pitic & Trupa de Serviciu, Maria Gheorghiu, Adrian Ivanițchi și Marius Bațu. Cei care doresc să participe la festival se pot caza la corturi, în jurul unui foc de tabără, căci atmosfera festivalului este una de flower-power, iar motto-ul festivalului este „Celebrating Summer of Love 1967-2017”.

Atât camparea cu corturi și rulote cât și intrarea la festival sunt gratuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.