CS Informatica Timișoara a început pozitiv și noul sezon de Liga I....

CS Informatica Timișoara a început pozitiv și noul sezon de Liga I. UPDATE Doi dintre brazilienii bănățenilor vor juca pentru naționala României

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Dunărea Călărași – Futsal / Facebook

Alb-violeții de la futsal acuză în continuare o situație economică dificilă dar continuă să lase o impresie bună pe parchet. După succesul oarecum neașteptat din Supercupa României, Informatica Timișoara a început campionatul cu o victorie pe terenul unei echipe puternice a Ligii I. Bănățenii s-au impus cu 4-2 la Călărași, în fața Dunării, meci în care s-a consemnat și revenirea lui Ioan Al-Ioani în echipa pregătită de Robert Lupu.

Deși a pierdut primii doi portari din sezonul câștigării Cupei, Informatica s-a descurcat bine și în cealaltă parte a țării cu Roberto Voin între buturi. Timișorenii au marcat prin Milos Simic în prima repriză, după care a urmat o parte a doua mult mai animată. Gazdele au egalat prin Krstic, dar apoi și-au intrat în rol brazilienii Informaticii. Savio și Felipe Oliveira au dus tabela la 3-1 pentru alb-violeți. Pe final, același Krstic a redus din diferență pentru Dunărea Călărași, dar gazdele au suferit și o eliminare.


Scorul final a fost stabilit de celălalt străin al bănățenilor, Andre ”Deco”.

Primul lider al campionatului e chiar deținătoarea titlului, Autobergamo Deva impunându-se cu 12-1 în fața Politehnicii Iași în prima rundă. Luni, 4 septembrie, de la ora 18.00, Informatica debutează în ediția 2017-18 în fața propriilor fani cu un duel împotriva Muncitorului Reșița. Cărășenii au suferit un eșec dur pe teren propriu în etapa I, scor 3-13 cu FK Odorheiu Secuiesc.

UPDATE Începând de astăzi Savio Valadares și Felipe Oliveira sunt cetățeni români cu acte în regulă și vor fi selecționați de antrenorul-jucător Robert Lupu la naționala României. Pe 12 septembrie ”tricolorii” de pe parchet vor înfrunta Georgia în manșa tur a barajului de accedere la Euro.

”Sunt foarte fericit, deja mă gândesc la barajul cu Georgia pe care îmi doresc să-l câștigăm. Mă bucur că voi putea să ajut echipa națională”, a declarat Savio pentru www.frf.ro. ”Sunt mândru de acest lucru, acum sunt roman, ne dorim să mergem la Euro 2018. Sunt foarte entuziasmat, săptămâna viitoare vom merge la echipa națională și vom da totul pentru tricolor. Vrem să câștigăm, Georgia este o echipă foarte bună, dar eu cred că dacă vom câștiga în România, ne vom califica mai departe”, a spus și Felipe Oliveira.

Foto: Dunărea Călărași – Futsal / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.