Debut cu dreptul pentru ACS Ghiroda și Paul Codrea în Liga a...

Debut cu dreptul pentru ACS Ghiroda și Paul Codrea în Liga a III-a. Remize și eșecuri pentru celelalte trupe din Timiș în prima rundă

0
DISTRIBUIȚI
Debut bun pentru Naidin și Codrea cu Ghiroda în C

Nou promovata ACS Ghiroda e primul lider în C4 după victoria la scor cu Mama Mia Becicherecu Mic. ”Pizzerii” preluați de Marcel Băban au cedat cu 4-0 pe terenul formației de lângă Timișoara. Succesul formației pregătite de Paul Codrea a fost singurul pentru o grupare din Timiș în etapa de debut a Ligii a III-a.

Paul Codrea a mizat la debutul ca antrenor într-un eșalon național pe: M.


Contra – Lazea, Gavriluță, R. Mureșan, An. Popescu – P. Niță (Totic), Naidin (Hoțca), C-tin Popa, Centea (Pătrașcu) – Saizu (D. Pop), Baranyi. Antrenor: Paul Codrea. Elevii săi nu au avut mari emoții în fața unei echipe care suferă în permanență modificări. Alexandru Baranyi a marcat un hattrick iar cealaltă reușită a Ghirodei a aparținut unuia dintre jucătorii împrumutați de gazde de la ACS Poli: David Pop. În urma acestui rezultat Ghiroda e primul lider al campionatului.

A fost și singurul duel timișean al rundei I, celelalte formații din județ nu au obținut victorii. CSM Lugoj a remizat, 2-2, în deplasare la nou promovata Șoimii Lipova, golurile oaspeților au fost marcate de Bozian și Ed. Olariu. Același scor a fost înregistrat de Millenium Giarmata pe teren propriu cu Gloria Lunca Teuz Cermei, în urma reușitelor lui Anagor și Ghighilicea. Iar Centrul Național de Pregătire Timișoara, ale cărei performanțe nu vor fi luate în considerare în clasamentul final, a pierdut pe terenul lui CSU Craiova II, scor 0-2.

Celelalte rezultate din C4 în etapa I au fost: Cetate Deva – Național Sebiș 4-4, ACS Șirineasa – Hermannstadt II 3-0 și Internațional Bălești – ACSO Filiași 0-1. CSM Școlar Reșița a stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.