Deputatul PSD Adrian Pau, convins că hipermarketurile nu pot fi scoase din...

Deputatul PSD Adrian Pau, convins că hipermarketurile nu pot fi scoase din oraşe. Ce argumente are

2
DISTRIBUIȚI

Mutarea hipermarketurilor din oraş a redevenit un subiect de actualitate. Printre agumentele celor care sunt de acord cu propunerea se numără sprijinirea agricultorilor locali, dar şi decongestonarea traficului, care este unul infernal pe aproape toată durata zilei în vecinătatea hipermarketurilor.


Deşi propunerea a plecat din partea unui parlamentar PSD, nu toţi colegii săi consideră că este un punct de vedere valid sau că implementarea unei asemenea măsuri este fezabilă.

„E o poveste mai veche. De când eram în Consiliul Judeţean Timiş se cerea o hotărâre de consiliu de genul acesta pentru că se consideră că aceste hipermarketuri amplasate în oraşe distrug tot ceea ce înseamnă afacerile micilor comercianţi, dar şi că aceste lanţuri nu produc profit pentru economia naţională. Un alt argument este evitarea aglomeraţiei. Acestea ar fi argumentele cu ancorare în realitate. Însă, din punctul meu de vedere, în momentul de faţă este imposibil. Se poate să blocăm amplasarea lor în perimetrul oraşelor de aici înainte, dar să le scoatem în afara localităţilor este exclus. Până nu văd o analiză complexă nu pot spune dacă susţin sau nu un astfel de proiect”, a declarat Pau pentru PRESSALERT.ro.

În plus, deschiderea de hipermarketuri în oraşe a însemnat şi investiţii în infrastructură, făcute de nu de puţine ori chiar de cei care au deschis magazine. Pau este convins că reţelele de hipermarketuri vor avea câştig ca cauză dacă se adresează instanţelor.

2 COMENTARII

  1. Eu rog pe d-nu Pau sa dea un exemplu de infrastructura facute de Proprietarii de la Hipermarketuiri iar daca nu da exemplu pot sa consider c-a fost mituit sa-i sustina !

  2. Mare tampenie aceasta propunere de scoatere a hipermarcheturilor din orase; poate nu ar trebui sa ma mir ca asemenea cretini legifereaza…Doar Romania este o tzara de idiotzi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.