Întăriri pentru ASU Politehnica după eșecul de la Târgoviște. Două nume importante...

Întăriri pentru ASU Politehnica după eșecul de la Târgoviște. Două nume importante se antrenează cu ”Băieții în ghete” înainte de intermediara cu Metaloglobus

0
DISTRIBUIȚI
Borislav Topic. Foto: sportske.ba

”Băieții în ghete” sunt aproape de a efectua încă două transferuri. Fundașul Andrei Tînc și mijlocașul Borislav Topic se antrenează deja cu ASU Politehnica dar nu vor face parte probabil din lotul timișorenilor pentru duelul de mâine cu Metaloglobus București.

Jucătorul sârb se pregătește deja de două săptămâni cu ASU Politehnica, perioadă în care a făcut progrese din punct de vedere fizic. Mijlocașul în vârstă de 33 de ani vine să suplimenteze absența de durată a lui Alin Ignea, singurul indisponbil din tabăra alb-violeților. El a mai evoluat în România pentru FCM Târgu Mureș în prima ligă. Ultima oară a evoluată în eșalonul secund din Bosnia la Bihac. Celălalt nume care se antrenează cu ASU Poli e Andrei Tînc (32 ani, ex-CFR Cluj), jucător care a fost de ceva vreme în vizorul echipei de pe ”Știința”, fiind dorit în cantonament, dar a refuzat atunci oferta bănățenilor.

”Avem același lot, fără Ignea, accidentat.


Încercăm să ne întărim cu unu-doi jucători. Avem nevoie de un fundaș central. Din punctul meu de vedere ni l-am dorit de mult timp (n.r. Andrei Tînc). Lucrurile s-au mai lungit din diferite motive. Eu, pe plan sportiv, mi-l doresc. Dacă totul e în regulă sperăm să facă parte din echipă. Cu cei doi care se antrenează cu noi ar fi finalul campaniei”, a spus Bogdan Andone despre fostul jucător al lui CFR Cluj. Al doilea jucător dorit a fost caracterizat astfel: ”E un sârb care e la noi de două-trei săptămân. E o problemă cu actele, e extracomunitar. Are nevoie de tot felul de hârtii. A slăbit, e în creștere, a jucat în Liga I. E un jucător care vine cu inimă la noi. Am avea cu ei un lot echilibrat. Pentru obiectivul nostru clasarea în primele zece am fi bine”.

Mâine, ASU Poli întâlnește nou promovata Metaloglobus. Gruparea pregătită de Bogdan Argeș-Vintilă are doar un punct din trei runde. ”E un meci foarte important pentru noi. E foarte important să arătăm că avem atitudine după meciul pierdut la Târgoviște. E important să avem atitudine. Așteptăm să vină suporterii din nou să ne ajute. Au fost un factor important în prima victorie acasă. Metaloglobus e o echipă compactă bună, tânără. Toată lumea muncește. Dar și noi avem atuurile noastre. Trebuie să profităm de lipsa lor de experiență. Să avem atitudine și trebuie să câștigăm”, a spus Andone despre întâlnirea din intermediară.

Partida ASU Politehnica Timișoara – Metaloglobus București se dispută mâine, de la ora 18.00, pe arena ”Știința”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.