Dragostea pluteşte în aer: Direcţia 5 revine cu un concert la Timişoara...

Dragostea pluteşte în aer: Direcţia 5 revine cu un concert la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia pop-rock Direcţia 5 va susţine un nou concert în faţa melomanilor timişoreni, miercuri 16 august, de la ora 21, la Vineri 15, în care cei prezenţi vor fi avea prilejul să fredoneze alături de ei hituri lansate în cei 26 de ani de existenţă a trupei.

Celebra piesă Love is in the air descrie cât se poate de perfect atmosfera concertelor pe care cei de la Direcţia 5 le susţin pretutindeni. Recitalurile lor care se bucură de un feedback deosebit mai ales în rândul reprezentantelor sexului feminin nu duc lipsă de şlagăre de genul „Am nevoie de tine”, „Dacă ai ştii” sau „Superstar”, iar rock pop – ul, siropos al trupei generează aplauze furtunoase în rândul fanillor.

În luna mai a acestui an, , Direcţia 5 a lansat piesa „Am ştiut“, o poveste de dragoste plină de optimism.


Piesa se va regăsi pe albumul „Happy Day“, material discografic ce urmează să fie lansat în luna noiembrie a acestui an. Anul trecut, Direcţia 5 a lansat albumul „Love, Peace & Harmony“, odată cu sărbătorirea a 25 de ani de carieră. Alina Crişan şi trupa au început colaborarea în 2015, când au lansat mai multe piese împreună. De atunci, Alina este o prezenţă constantă la concertele şi evenimentele la care participă trupa. Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keşeri şi Carmin Ionescu, grupul Direcţia 5 s-a înfiinţat în 1991, la Bucureşti. În 1992, trupa a lansat albumul „La vulturul de mare cu peştele în gheare“, apoi a urmat o lungă istorie muzicală, care a făcut ca Direcţia 5 să fie recunoscută şi apreciată chiar şi peste hotare.

Preţul biletului pentru acest concert este 65 lei.

Foto: Flavius Neamciuc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.