Drumul spre Moșnița Nouă se lărgește la patru benzi, vor fi realizate...

Drumul spre Moșnița Nouă se lărgește la patru benzi, vor fi realizate sensuri giratorii și piste de biciclete

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a făcut, astăzi, un pas important astfel încât drumul județean 592 Timișoara – Moșnița Nouă să poată fi lărgit la patru benzi.


Astfel, în plenul CJ Timiș au fost aprobați indicatorii tehnico-economici aferenți acestui obiectiv de investiții.

Din proiectul de hotărâre supus la vot aflăm că drumul spre Moșnița Nouă va fi lărgit la patru benzi pe toată lungimea sa, aproximativ patru kilometri, dar vor fi realizate și șase noi sensuri giratorii, vor fi refăcute trotuarele și vor fi amenajate piste de biciclete.

Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 34 de milioane de lei, 30 de milioane fiind alocate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Până la data de 30 noiembrie ar trebui să fie semnat contractul de finanțare, iar șantierul se va deschide, cel mai probabil, în 2018. Durata estimată de execuție a lucrărilor este de 12 luni.

Vă reamintim că reprezentanții CJ Timiș intenționează să lărgească la patru benzi drumul de la ieșire din Timișoara până la Moșnița Nouă. Iar Primăria Timișoara va moderniza drumul cuprins între intersecția străzii Siemens și ieșirea din oraș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.