Duelul alb-violet dintre ASU Politehnica Timişoara şi FC Argeş va fi televizat,...

Duelul alb-violet dintre ASU Politehnica Timişoara şi FC Argeş va fi televizat, ora meciului a fost schimbată

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / ASU Politehnica

După victoria muncită din deplasarea de la Dacia Unirea Brăila, ASU Politehnica Timişoara va debuta în faţa propriilor suporteri sâmbătă, în data de 12 august. Iniţial, partida contra celor de la FC Argeş trebuia să se dispute la ora 18.00, însă au apărut modificări pe parcurs.

Întâlnirea dintre cele două echipe alb-violete va fi televizată, după ce FRF a ajuns la un acord cu Digi Sport, televiziunea care a achiziţionat drepturile pentru Liga a II-a, ediţia 2017-2018, astfel că partida va începe la ora 16.00.


„În această dimineață am primit informația 100% de la domnul Bodescu (n.r. secretar general adjunct al FRF). Aseară existau deja unele discuții, însă ora nu era fixată”, a spus directorul sportiv al Politehnicii, Marius Cociu, conform site-ului druckeria.ro.

Singurul absent din tabăra lui ASU Politehnica Timişoara va fi Alin Ignea, care a ieşit de pe teren în prima repriză de la Brăila, în urma unei intrări dure care i-a fost administrată de Ioan Paul, care a văzut cartonaşul roşu direct. Mijlocaşul timişorean a suferit o entorsă de gradul II şi va lipsi între 3 şi 5 săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.