Eveniment inedit la Timișoara: actori din trei țări se înfruntă în competiții...

Eveniment inedit la Timișoara: actori din trei țări se înfruntă în competiții sportive

0
DISTRIBUIȚI

Prima ediție a Actor’s World Championships, o competiție sportivă internațională organizată de asociația Proteszt și teatrul maghiar „Csiky Gergely” se va desfășura în zilele de 2 și 3 septembrie la Timișoara și se dorește a fi un altfel de premieră pentru angajații teatrelor din România, Serbia și Ungaria înaintea începerii noii stagiuni teatrale.

Actorii din cele trei țări sunt invitați la un campionat sportiv și pot participa la tenis de masă sau de câmp, scrimă, atletism – curse de 100 de metri, 400 de metri sau 800 de metri, săritură în lungime, aruncarea greutății, pentatlon – fotbal, ciclism, street ball, triatlon, ștafetă pe echipe (alergat cu picioarele în sac) etc., toate manifestările sportive urmând să se desfășoare în spirit de fair-play, iar timișorenii sunt invitați să-și încurajeze actorii preferați.


Prima seară a competiției se va încheia cu un concurs al orchestrelor teatrelor.

Întrecerile vor avea loc pe terenurile și în sălile care aparțin Universității de Vest, Universității Politehnica și Clubului Sportiv Municipal Timișoara, precum și în sălile teatrului maghiar. Înscrierile la campionat se pot face până în 28 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.