Festival de umor inedit, cu invitați de marcă, vechi de aproape patru...

Festival de umor inedit, cu invitați de marcă, vechi de aproape patru deceni. Cine vine la „Gura Satului”

0
DISTRIBUIȚI

De 36 de ani, în comuna arădeană Macea se desfășoară, din doi în doi ani, îmdrăgitul și popularul Festival Internațional de Satiră și Umor Sătesc „Gura Satului”, care a ajuns la cea de-a XVIII-a ediție.

Invitați speciali la festivalul din acest an, care se va desfășura în 12 și 13 august, vor fi actorul Dorel Vișan, cooptat în juriul acestei ediții, și Ștefan Popa Popa’s. Deschiderea oficială a festivalului va avea loc sâmbătă, la ora 16.00, iar aceasta va fi urmată de vernisajul salonului de caricatură cu lucrări semnate de celebrul caricaturist timișorean.


Va avea loc un concurs de interpretare la care vor participa creatori populari și interpreți de satiră și umor sătesc din mai multe localități ale țării, dar și din localitatea sârbească Torac, ai cărei locuitori sunt în majoritate români, iar prima zi a festivalului se va încheia cu cântec, joc și voie bună, pe platoul din fața căminului cultural.

Duminică, la ora 17.00, după o deliberare cu siguranță dificlă a juriului, va avea loc festivitatea de premiere a celor mai buni interpreți și a celor mai reușite cupluri și grupuri satirice, care va fi urmată de un spectacol de gală iar de la ora 21.00, participanții vor avea din nou parte de o seară cântec, joc și voie bună la căminul cultural, urmată de un foc de artificii.

Surse foto: newsar.ro, aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.