Festivalul Lubeniţei de la Gottlob, cu concursuri sportive, concert Magazin şi discotecă...

Festivalul Lubeniţei de la Gottlob, cu concursuri sportive, concert Magazin şi discotecă în aer liber

0
DISTRIBUIȚI

Doar câteva zile ne mai despart de un eveniment deja tradiţional în judeţul Timiş, Festivalul Lubeniţei, care are loc an de an în localitatea Gottlob. În acest an evenimentul are loc chiar de Adormirea Maicii Domnului, în 15 august, evenimente fiind programate şi pentru sâmbătă.


Din programul pregătit de autorităţi nu lipsesc concertele, un spectacol medieval şi concursuri.

În 15 august programul începe de la ora 10, cu mai multe competiţii sportive. La ora 19.00 se va desfăşura o paradă a portului popular, de la ora 21.30 vor anima atmosfera cei de la trupa Peregrinii, iar de la ora 22.00 va urca pe scenă trupa sârbească Magazin, familiară bănățenilor care au prins perioada ante-decembristă. Ziua de 15 august se va încheia cu un foc de artificii.

Participanţii la competiţii sportive, proprietarii celor mai frumoase grădini şi cei care au împlinit 50 de ani de căsnicie vor primi diplome speciale în data de 16 august, de la ora 19.30. Programul artitic va începe de la ora 20.00 atunci când pe scenă vor urca Aurica Vaida împreună cu formația de dansuri și taraf Dan Moisa, Mihaela Ianculovici și Cornel Brici. Seara se va încheia cu o sesiune de discotecă în aer liber.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.