Firmele timișene, invitate la o misiune economică în SUA, la cea mai...

Firmele timișene, invitate la o misiune economică în SUA, la cea mai mare expoziție pentru automobile din lume. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

las vegas

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o nouă misiune economică pentru firmele din județ interesate să-și dezvolte afacerea. De data aceasta, antreprenorii sunt invitați în Statele Unite ale Americii, la New York, Las Vegas și Los Angeles, în perioada 20 noiembrie – 1 decembrie.

“În Las Vegas, se va vizita expoziția International Auto Show unde firmele timișene vor avea posibilitatea de a întâlni potenţiali parteneri şi de a identifica oportunităţi de afaceri.


International Auto Show Las Vegas este cel mai important eveniment expozițional pentru automobile din lume. La Convention Center vor fi expuse cele mai noi modele de maşini, camioane şi SUV-uri cât și ultimele modele de autoturisme ce urmează a fi lansate in 2018”, transmit reprezentanții CCIA Timiș.

Costul pachetului de servicii este de 2.315 euro de persoană, tarif valabil pentru firmele membre CCIA Timiș, și include: transport avion Belgrad – New York – – Belgrad, transport avion New York – Las Vegas, Las Vegas – Los Angeles, Los Angeles – New York, cazare patru nopți în New York, șase nopți în Las Vegas și două nopți în Los Angeles, în hoteluri de trei și patru stele, transfer aeroport – avion, asistență din partea CCIAT în pregătirea și depunerea documentației de viză, mic dejun, bagaje de cală la zborurile interne, transferuri program profesional, taxă intrare târg, program turistic opțional.

Termenul de înscriere este 15 septembrie 2017. Înscrieri și informații, la tel 0372 185 246 sau 0372 185 28, e-mail: dpop@cciat.ro, Diana Pop – referent specialitate CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.