Formaţia americană City of the Sun concertează în premieră în România, la...

Formaţia americană City of the Sun concertează în premieră în România, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia americană City of the Sun susţine un concert în premieră în România, la Timişoara

Trupa americană City of the Sun susţine un concert în premieră naţională în România , la Timişoara, trio-ul sofisticat care adună elemente din mai multe genuri urmând să concerteze luni, 28 august, de la ora 22.00, La Căpiţe.

Formaţia a luat naştere în anul 2011 în New York şi a devenit cunoscută pentru jam session-urile cu public pe care le-a oferit pe stradă sau în staţii de metrou.


În anul 2013 trupa a fost invitată să susţină un concert în cadrul conferinţelor TED, iar primul E-P- al trupei a apărut în 2014 şi s-a numit Live At The Factory. Trupa a cântat în deschiderea unor nume ca Marky Ramone, Gregg Allman, Matisyahu sau Greensky Bluegrass. Anul trecut, trupa a lansat albumul de debut care a ajuns pe locul 12 în topul BillBoard Jazz.

Formaţia City of the Sun susţine un turneu european care începe miercuri, 23 august la Berlin. Următoarele opriri ale acestui turneu sunt în Bratislava, Zagreb, Novi Sad şi Belgrad. După apariţia din Timişoara, trupa va susţine recitaluri în Bulgaria şi Grecia.

Concertul este organizat de Revolution Festival, iar biletele pentru acest recital costă zece lei în avans şi 20 lei la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.