Fratele cântărețului Lucian Drăgan, mort în urma unui accident provocat de un...

Fratele cântărețului Lucian Drăgan, mort în urma unui accident provocat de un polițist

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație a avut loc luni dimineața, fiind provocat de un polițist din Arad, în urma căruia fratele interpretului de muzică populară Lucian Drăgan a murit.

Potrivit oamenilor legii, accidentul rutier a avut loc, luni dimineața, în jurul orei 02.00, pe DN 79, în afara localității Chișineu-Criș.


Mașina era condusă de un bărbat în vârstă de 39 de ani, polițist în Arad, iar pe scaunul din dreapta se afla Cristian Drăgan, de 47 de ani, fratele solistului Lucian Drăgan.

Mașina se deplasa dinspre Oradea spre Arad, iar la un moment dat, pe fondul vitezei excesive, șoferul a pierdut controlul volanului, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat într-un copac.

În urma impactului, șoferul și pasagerul din dreapta au fost proiectați în afara autoturismului. Cristian Drăgan a murit pe loc, iar polițistul a fost rănit grav.

Cercetările au fost preluate de Judecătoria Chișineu-Criș.

„Cu durere în suflet, azi fratele meu Cristian Drăgan ne-a părăsit pentru totdeauna într-un tragic accident de circulație. Dumnezeu să-l odihnescă în pace!”, a scris Lucian Drăgan, luni, pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.