Sirieni conduși de o călăuză din Timiş, opriți la graniţa de vest....

Sirieni conduși de o călăuză din Timiş, opriți la graniţa de vest. Vezi câți bebeluși erau în grup

1
DISTRIBUIȚI

Şase bărbaţi cu cetăţenie siriană, ajutaţi de un şofer din Timiş, ai încercat să treacă graniţa înspre Ungaria, cu scopul de a ajunge în spaţiul Schengen. Migranţii ilegali, alături de călăuză, au fost opriţi aseară de către oamenii legii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand din judeţul Arad.

Intervenţia celor de la frontieră a avut loc în jurul orei 20.30, pe comunicaţia Socodor – Pilu, la aproximativ doi kilometri de fontieră, atunci când au remarcat un VW Golf.


În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul era condus de un cetăţean român pe nume Sorin M., în vârstă de 53 de ani, din Timiş, care ascundea un grup format din sirieni.

Dintre cei şase migranţi ilegali, două erau femei, două persoane de sex feminin şi doi minori, având vârste cuprinse între 18 şi 31 de ani, în timp ce copiii erau de 1 an şi 3 ani, toţi solicitanţi de azil în România. Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză şi îi cercetează pe cetăţenii sirieni pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar pe cetăţeanul român pentru trafic de migranţi, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.