Incendiu provocat de un laptop: un copil de doar un an și...

Incendiu provocat de un laptop: un copil de doar un an și jumătate a ajuns la spital FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2124484908">

Incendiu noaptea trecută în județul Timiș, aproape de Timișoara. O parte a unei case a fost cuprinsă de flăcări din cauza unui laptop. Din cauza fumului gros, un copil de un an și jumătate a ajuns la spital, fiind intoxicat cu fum.

Alarma s-a dat în jurul orei 04.40, la o casă din localitatea Utvin, comuna Sânmihaiu Român. Incendiu a izbucnit la parterul locuinței și a pornit de la un laptop care s-a aprins prin efect termic, fără a se extinde și la mansardă, unde dormea proprietara împreună cu copilul de un an și jumătate.
În urma incendiului, au ars canapeaua, materiale textile din încăpere, un laptop, o imprimantă și un telefon. De asemenea, au fost distruse prin ardere aparatul de aer condiționat și mobilierul din încăpere.

La locul intervenției s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un ofițer, 13 subofițeri și un echipaj SMURD care au preluat copilul intoxicat cu fum și l-au transportat la spital. În cele din urmă, pompierii au reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să cuprindă întreaga locuință. Parterul casei a fost însă făcut scrum.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.