Încercare INEDITĂ a mai multor irakieni şi sirieni de a trece ilegal...

Încercare INEDITĂ a mai multor irakieni şi sirieni de a trece ilegal granița. Unde s-au ascuns migranţii

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-330948996">

Surpriză pentru poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, după un control mai atent efectuat asupra unui autoturism. Oamenii legii au găsit ascunşi şase migranţi în podeaua autoutilitarei care încerca să-i treacă graniţa spre Ungaria.

Depistarea celor şase cetăţeni din Irak şi Siria a avut loc astăzi în jurul orei 02.30, atunci când, la punctul de trecere a frontierei s-a prezentat la volanul unei autoutilitare marca Peugeot Poxer un bulgar în vârstă de 38 de ani, pe numele său Georgi D. În urma verificărilor s-a stabilit că printre migranţi se numărau două femei şi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 52 de ani, solicitanţi de azil în România.

Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor ascunse acte de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar cetăţeanului bulgar pentru trafic de migranţi, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.