Incident pe Aeroportul Timișoara – un avion care venea de la București...

Incident pe Aeroportul Timișoara – un avion care venea de la București avea cauciucul unei roți tăiat. Ce decizie s-a luat

1
DISTRIBUIȚI

O cursă Timișoara – București a fost anulată, astăzi, după ce piloții aeronavei au constatat că la o roată de aterizare cauciucul era tăiat.

Potrivit reprezentanților Aeroportului Internațional Timișoara, aeronava Tarom, care venea din București, a aterizat în capitala Banatului la ora 14.16.


După parcarea aeronavei, s-a constatat că pneul de la o roată de aterizare era tăiat, motiv pentru care a fost anulat zborul de întoarcere la București.

“Este vorba de cursa RO 605 București – Timișoara. După ce a aterizat, la poziționare, echipajul a constatat că cauciucul a suferit deteriorări, drept pentru care nu a mai decolat cursa conform programului spre București și așteaptă să vină o echipă tehnică de la compania Tarom, de la Otopeni, probabil cu zborul RO 607, care aterizează la 18.30, pentru a înlocui roata”, a declarat, pentru Pressalert.ro, Dan Idolu, directorul Aeroportului Internațional Timișoara.

În avionul care venea din București se aflau 55 de pasageri. După incident, angajații aeroportului timișorean au verificat pista, dar nu au identificat niciun obiect periculos. “Nu știm ce s-a întâmplat cu cauciucul aeronavei”, a precizat Dan Idolu.

1 COMENTARIU

  1. Atâta incompetenta? Cum adică „nu știm ce sa intamplat”. Cum putem afirma acest lucru și procuratura sa nu înceapă a anchetate urgenta. Știm cu toți ca în aviație cuvintele „nu stiu” înseamnă moarte. Offf DOAMNE în ce tara trăim?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.