Ionuț Popa, după succesul ”nebun” cu CFR Cluj: ”M-am gândit la 4-3...

Ionuț Popa, după succesul ”nebun” cu CFR Cluj: ”M-am gândit la 4-3 că o fi blat”. Ce a spus Dan Petrescu după înfrângerea suferită în Banat

0
DISTRIBUIȚI
Îmbrățișarea antrenorilor a avut loc înainte de start. Foto: Gabriel Brezeanu

ACS Poli a provocat azi ”șocul” etapei după ce a învins-o pe CFR Cluj cu 4-3. Tehnicianul Ionuț Popa a găsit greu explicații pentru evoluția inedită a scorului și a spus că schimbările făcute înainte de revenirea ardelenilor au fost din motive medicale.

”Nici nu mai știu ce să zic despre un asemenea joc. M-am gândit la 4-3 că o fi blat… Nu mai știu nimic. Ne-am pierdut cu firea. Cred că mi-a sărit umărul de la loc la 4-0 (n.r. Ionuț Popa s-a rostogolit de bucurie). Îmi amintește de celebrul Poli – UTA 3-4, Dinamo – Foresta 4-5. Cred că la golul doi nu au fost fairplay jucătorii de la CFR, trebuiau să dea mingea afară. Cred că și puteam pierde”, a declarat Ionuț Popa.

”I-am felicitat pe jucători. Le-am spus că dacă scot șase puncte beneficiază de cinci zile libere, minus cea pentru jocul de la Tomnatic”, a mai spus Popa. Acesta a subliniat că modificările făcute în formație înainte de revenirea CFR-ului s-au produs din motive medicale. ”Echipa joacă și a jucat bine. S-a simțit o cădere fizică, Bârnoi avea cârcei, a fost pe la BAC, sperăm să ia… Faptul că am avut puțin timp liber în vară am avut o pregătire care numai pregătire nu a fost.


Simt că la golul 2 echipa a căzut psihic”, a subliniat antrenorul bănățenilor.

”Totul e bine când se termină cu bine. Am dedicat victoria lui Artean, care se căsătorește. Sperăm ca echipa să joace, să aducem spectatori … Sper să se rezolve problemele financiare, nici nu mai discut acest aspect cu jucătorii”, au fost alte replici ale antrenorului.

Petrescu: ”Jucătorii nu au mai știut ce să facă”

Dan Petrescu a acceptat eșecul și a recunoscut că a fost o zi slabă a echipei sale. ”Suntem foarte supărați, sunt trist. Am început foarte greu meciul. În minutul 2 am primit golul acela de la 35 de metri. A fost și căldura, scuze se găsesc. Jucătorii nu au știut ce să facă. Șapte meciuri au luat un gol și acum au luat imediat. Deac s-a accidentat. La pauză am vorbit cu ei. Am fost mai dur acum, până acum nu am avut motiv. Intrarea lui Balde a schimbat puțin jocul. Preferam să nu marchez, pentru că nu am câștigat nimic. Doar pentru Balde e bine pentru moral. Toți jucătorii care au început azi m-au dezamăgit”, a spus Dan Petrescu.

”Doar la 4-3 am mai sperat. Echipa s-a prezentat foarte slab. Primul gol a contat. Nu înțeleg ce au avut azi. E și vina mea. A fost o lecție dură pentru noi. Trebuie să ne trezim. Nici nu știu cum au reușit să alerge apoi la 4-2… Au fost goluri extraordinare, felicit Poli, victorie meritată”, a conchis tehnicianul lui CFR Cluj.

”Este o reușită frumoasă. Nu mă așteptam să intre. Am avut anul trecut o execuție la Severin. Mă bucur că am marcat. Am suferit în repriza a doua. Eu am ieșit accidentat pentru că aveam o ruptură la gambă. Nu mă așteptam să marcheze CFR de trei ori. Dacă mai dura zece minute am fi avut mari probleme. Noi încercă să ne concentrăm pe ce avem de făcut. De restul să se ocupe cei din teren. Am fost mai proaspeți și am și înscris la fiecare ocazie… A marcat Vașvari etapa trecută, a venit rândul meu. Sper să o ținem tot așa”, a fost declarația lui Alex Munteanu, ”omul serii” prin cele două goluri ale sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.