Ionuț Popa, DEZAMĂGIT și după victoria cu Juventus: „Sunt obosit, supărat, avem...

Ionuț Popa, DEZAMĂGIT și după victoria cu Juventus: „Sunt obosit, supărat, avem familii acasă”. Oprița a recunoscut superioritatea timișorenilor

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa

ACS Poli Timișoara a reușit astăzi a doua victorie din stagiunea 2017-2018 a Ligii I, după cea obținută în prima etapă. Alb-violeții au trecut fără prea mari probleme de nou promovata Juventus București, într-o partidă disputată pe cod roșu de caniculă. Principalul atu al gazdelor a venit din flancul stâng, acolo unde Mailat a fost irezistibil pentru apărarea juventinilor. Totuși, Țâră, de la vizitatori, a avut ultimul cuvânt de spus la o fază care nu anunța prea mare lucru, astfel că scorul final a fost 2-1 pentru gruparea de pe Bega.

În ciuda victoriei, Ionuț Popa a fost foarte abătut la declarațiile de după meci. „Jocul lui Mailat a fost destul de bun, e un jucător de perspectivă, este de valoare, poate să crească. Sunt obosit, supărat pe situație, cu toții avem familie, e vorba de sute de oameni implicați. Nu știu cât va mai ține răbdarea jucătorilor.


Îmi tot pregătesc discursuri înainte de joc. Mai mult vorbesc de probleme decât de adversari. E o situație grea. Sper să o rezolvăm și a patra oară. Chestia cu Artean și Bîrnoi… Dacă ar fi vrut Gigi Becali să-i ia, i-ar fi luat. Doman s-a accidentat, a trebuit să-l scot. Sperăm ca luni, la RMN, să fie totul în regulă”, a declarat Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli Timișoara.

„Este o situație dificlă deocamdată. Sperăm să se îndrepte lucrurile, să ne primim banii. Eu sunt tânăr, încă mai pot aștepta să se rezolve problemele. Etapa viitoare vom întâlni liderul la zi de acum. E foarte greu să joci pe căldurile acestea, e sufocant, dar mergem cu șansa noastră și sper să facem un joc bun”, a declarat cel mai bun om de pe teren din partida dintre ACS Poli și Juventus București, Mailat. Și Artean, unul dintre jucătorii curtați de FCSB în această săptămână, a manifestat o atitudine pozitivă în ceea ce privește reorganizarea financiară. „Sperăm să continuăm tot așa. A fost o discuție înainte de meciul cu Astra despre plecarea la FCSB, dar acum totul s-a terminat, vreau să joc cât mai bine la Timișoara, care mi-a dat tot ce am până acum. Sunt problem cu banii, dar vă asigur că Timișoara nu moare, am încredere că va fi bine. Au fost și anul trecut probleme, dar s-au rezolvat. Ne așteaptă două meciuri foarte grele, suntem conștineți. Sperăm să obținem maximum”, a spus Artean.

De partea cealaltă, antrenorul lui Juventus București a recunoscut superioritatea Timișoarei. „O victorie clară, ACS Poli a meritat-o. Am avut și noi situații, am luat un gol de circ. E foarte greu să îmi găsesc cuvintele. Probabil suntem cea mai slabă echipă. Dacă ne prezentăm așa pentru toată lumea va fi greu”, a precizat Oprița după înfrângerea suferită pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.