Ionuț Popa LAUDĂ Botoșaniul înainte de meciul direct. Ce grup de investitori...

Ionuț Popa LAUDĂ Botoșaniul înainte de meciul direct. Ce grup de investitori și-a manifestat interesul de a investi la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

Fără prea mult timp la dispoziție de a se recupera după victoria de pe teren propriu obținută vineri în fața lui Juventus București, pe ACS Poli Timișoara o așteaptă o săptămână încărcată. Alb-violeții vor avea parte de un meci dificil marți, atunci când se va deplasa pe terenul liderului la zi, FC Botoșani. Echipa lui Ionuț Popa va pleca înspre Moldova mâine dimineață, urmând ca tot pe parcursul acestei săptămâni să joace contra campioanei României, FC Viitorul, pe „Dan Păltinișanu” .

„Urmează o săptămână grea. Botoșaniul joacă cel mai bine din Liga I la ora actual și stă foarte bine la capitolul omogenitate. A adus un singur jucător, pe Popa de la Dinamo. Au aceeași linie de fund, aceeași mijlocași. E o echipă bine pusă la punct, în apărare, atac. Au zece goluri marcate, Golofca e în formă mare, au un antrenor bun și un conducător care e băiat isteț, fost arbitru, care știe bine jocul. Vineri vine campioana, care a suferit o înfrângere și va dori să se remonteze”, a declarat Ionuț Popa la conferința de presă premergătoare întâlnirii.

În ceea ce privește situația lui Doman, accidentat cu Juventus, starea este incertă.


De asemenea, tehnicianul echipei de pe Bega a mai spus că un grup de firme din Italia, prin persoana lui Giovanni Catanzariti, fostul patron de la UTA, ar fi interesate să investească la ACS Poli. „Bocșan va fi în locul său, în lot. Sper să remediem greșelile pe care le-am făcut cu Juventus, când am avut jocul la discreția noastră dar am tremurat în ultimele momente. Aștept ca băieții să aibă determinare și răbdare până se rezolvă problemele. În urmă cu 3-4 săptămâni un grup de firme din Italia au fost interesate de preluarea clubului. Am discutat, dar forma noastră de organizare nu îți permite să acaparezi totul, doar să fii finanțator, iar ei nu au vrut doar 49%. Givanni Catanzariti, cu care am rămas prieten, și-a dat interesul. Voiau să ocupe stadionul”, a precizat Ionuț Popa.

Alexandru Țigănașu, originar din Botoșani, a spus că meciul de marți nu are o miză special pentru el și a dat garanții că va rămâne până în iarnă cel puțin la ACS Poli, chiar dacă a avut ofertă de la Craiova. „Este un meci important. Pentru mine nu este un meci important, chair dacă sunt de acolo. Am jucat la Botoșani când eram la Iași. Încercăm să obținem cele trei puncte, sperăm să câștigăm. Atmosfera este foarte bună, mergem încrezători, sperăm să continuăm pe aceeași linie. Jucătorii noi au răbdare, cei mai vechi nu știu. Botoșani e o echipă care joacă foarte bine, ei de cel puțin 3-4 ani jaocă împreună”, a declarat Alexandru Țigănașu.

FC Botoșani – ACS Poli Timișoara se va disputa marți, de la ora 16.45, fiind televizat pe Look TV, DolceSport și DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.