Ionuț Popa: „Le-am zis jucătorilor să nu mai vorbească de bani în...

Ionuț Popa: „Le-am zis jucătorilor să nu mai vorbească de bani în vestiar”. Ce spune antrenorul lui ACS Poli despre Juventus București

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa. Foto: Adrian Pîclișan

ACS Poli Timișoara revine pe teren propriu după evoluția dezamăgitoare din deplasarea de la Giurgiu, contra Astrei, acolo unde a capitulat la un scor de neprezentare, 3-0. Antrenorul bănățenilor, Ionuț Popa, a spus la conferința de presă premergătoare jocului cu Juventus București că ceva în jocul echipei sale trebuie schimbat, întrucât evoluțiile din ultimele două apariții au lăsat de dorit.

„În ultimele două etape am dezamăgit. Echipa avea altă ambiție, juca cu altă determinare, mobilizare. Acum văd că nemulțumirea apasă tot mai mult pe umerii lor și cred că din această cauză nu apare rodul muncii pe care-l așteptam. Degeaba ne pregătim la antrenamente, dacă nu se vede în joc. Față de jocul cu Astra voi face cu siguranță 3-4 modificări.


Sper ca jucătorii să aibă aceeași viziune ca noi. Le-am zis să nu mai vorbească de bani în vestiar. Cine nu înțelege, înseamnă că nu vrea să joace fotbal. Am auzit sfaturi că trebuie să jucăm în atac. Pentru mine nu contează câți atacanți pui în teren, dacă joacă adversarul cu patru oameni la marcaj, e ca și cum nu ai avea niciunul. Din păcate niciunul dintre cei trei atacanți nu dau randamentul la care mă așteptam. Am înscris un singur gol, am primit altele copilărești. Mă gândesc să jucăm un fel de 3-4-3, sistemul care-mi place cel mai mult”, a declarat antrenorul Ionuț Popa.

Cât despre adversarii de vineri, tehnicianul lui ACS Poli a avut cuvinte de apreciere.  „M-a surprins faptul că Craiova a scăpat așa ușor un jucător precum Măzărache. Am văzut la Juventus o linie de fund foarte bună. E o echipă periculoasă, cu un sponsor serios, om de calitate”, a completat Ionuț Popa

Singurul marcator din această stagiune a lui ACS Poli, Bîrnoi, a fost pe aceeași lungime de undă cu antrenorul său în ceea ce privește partida contra trupei din București. „Ne vor pune mari problem dacă nu vom aborda serios partida. Sperăm să luăm toate punctele, să jucăm bine mâine. Este o echipă nou-promovată, care nu trebuie subestimată. Sunt și ei în foame de puncte. Transferul la Steaua a fost o posibilitate, dar a căzut”, a spus Bîrnoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.