Lansare de carte dedicată primului solist al formaţiei Phoenix, Moni Bordeianu

Lansare de carte dedicată primului solist al formaţiei Phoenix, Moni Bordeianu

0
DISTRIBUIȚI
Moni Bordeianu a fost primul solist al formaţiei Phoenix

O inedită lansare de carte dedicată primului solist al formaţiei Phoenix, Moni Bordeianu, artistul care a făcut furori în anii ’60, va avea loc joi, 31 august. Autoarea cărţii „Canarul” este Cornelia Mariș, fostă profesoară la Școala Generală Nr.


1 din Lugoj.

„Mama mea a fost soră cu tatăl lui. Moni și-a petrecut o parte din copilărie în Cartierul Bocșei. Când era mai mititel, acolo a fost la grădiniță, apoi s-a mutat cu familia pe strada Cuza Vodă. Unchiul meu era director la SMT pe acea vreme. Deci ne cunoaștem. Eu am vrut să scriu ceva despre Phoenix și am avut o discuție cu el în vara anului trecut, la Timişoara. Până la urmă s-a născut o carte inedită despre Moni Bordeianu, despre muzică, viață, căsătorie, despărțire, experiența americană, Nicu Covaci și Phoenix”, a declarat Cornelia Mariș pentru site-ul redesteptarea.ro.

Moni Boredeianu a fost prezent de mai multe ori în oraşul nostru, ultima sa apariţie alături de Phoenix fiind în vara acestui an când trupa a susţinut un concert aniversar în Piaţa Libertăţii.

Lansarea de carte va avea loc joi 31 august, de la ora 19, la English Pub din Lugoj şi va include şi un concert susţinut de Valentin Ivănescu, Daniela Marcu şi Cristi Veţan, cu piese din prima perioadă Phoenix, sub genericul „Floarea stâncilor“.

Foto: Adrian Pâclişan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.