ACS Ghiroda – Mama Mia, singurul duel timişean din prima rundă a...

ACS Ghiroda – Mama Mia, singurul duel timişean din prima rundă a Ligii a III-a. Componența Seriei a IV-a s-a schimbat în ziua stabilirii țintarului. Vezi programul complet

0
DISTRIBUIȚI

Cu nici două săptămâni înainte de startul competiției, s-a lămurit, în mare parte, și situația Ligii a III-a. Nici Seria a IV-a, unde au fost repartizate cele nu mai puțin de cinci reprezentante ale Timișului, nu a fost ocolită de modificări de ultim moment. Astfel, din cauza unor retrageri de ultim moment, Unirea Alba Iulia a fost mutată în ultima ”grupă”, a V-a, iar seria vestică a rămas cu 15 formații.

După retragerea lui ACS Poli II și promovarea Ripensiei se părea că Timișoara nu va mai avea grupare în C. Startul ediției 2017-18 va aduce însă în competiție și inedita prezență a Centrului Național de Pregătire aflat în Capitala Banatului.


După modelul Luceafărul rezultatele acesteia nu vor fi luate în considerare în clasamentul final. C4 și-a schimbat componența inițială în urma retragerii formațiilor din Zalău și Jucu, fapt ce a determinat FRF să completeze Seria a V-a cu cea mai apropiată grupare din punct de vedere geografic, din altă serie, în speță Unirea Alba Iulia, aflată inițial într-un C4 complet cu 16 formații.

În prima rundă va fi un singur derby de Timiș: nou promovata Ghiroda va primi replica celor de la Mama Mia Becicherecu Mic (în fapt Marcel Băban Jimbolia), grupare retrogradată pe teren, dar invitată să continue în C. Lugojul se va deplasa pe terenul campioanei D-Arad, Șoimii Lipova, Giarmata primește replica Gloriei Cermei iar CNP Timișoara joacă pe terenul ”satelitului” Craiovei.

Deși doreau să-și schimbe denumirile, atât Mama Mia, care va evolua probabil la Jimbolia, cât și Giarmata, care dorea să treacă de la ”Millenium” la ”FC”, rămân cu numele vechi în acest sezon.

Programul primei etape (vineri, 25 august):

Internațional Bălești – CSO Filiaşi

CS U Craiova 2 – Centrul Național de Pregătire Timișoara

CS Șirineasa – FC Hermannstadt II

Millenium Giarmata – Gloria Lunca Teuz Cermei

Șoimii Lipova – CSM Lugoj

CS Ghiroda – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic

Cetate Deva – Național Sebiș

CSM Şcolar Reşiţa stă.

UPDATE Programul complet al turului Seriei a IV-a poate fi accesat AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.