Vești noi de pe șantierul de la Popa Șapcă. Vezi când vor...

Vești noi de pe șantierul de la Popa Șapcă. Vezi când vor fi gata lucrările de lărgire

0
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Dan Diaconu a preluat sarcina primarului Timişoarei, Nicolae Robu, de a merge pe şantierele deschise în oraş şi de a inspecta lucrările, pe durata cât edilul-şef se relaxează în concediu în Spania.


Recent, Diaconu a fost în inspecţie pe şantierul de la Popa Şapcă, de unde a postat veşti legate de lucrări pe Facebook.

„Lucrarile avansează într-un ritm bun la Pasajul Popa Şapcă. Una din operaţiunile foarte importante şi spectaculoase a început astăzi. Practic, toate elementele deja construite separat ale podului vor fi aduse în santier pentru montaj. Aripile de racordare cu terasamentul au fost deja transportate şi vor fi montate în zilele următoare. Vor urma culeele şi celelalte elemente de structură ale pasajului. Odată cu întreruperea traficului feroviar programată începând cu 21 august, în 4 zile pasajul va fi practic construit complet”, a scris Diaconu.

Conform primarului Timişoarei lucrările de modernizare a întregii zone ar trebui să fie terminate până la finalul anului.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.