Maria Grapini şi-a scos membrii de partid la donat sânge. De ce...

Maria Grapini şi-a scos membrii de partid la donat sânge. De ce îl atacă pe Andrei Pleşu

0
DISTRIBUIȚI

sange

Nu mai este un secret pentru nimeni, spitalele din toată România se confruntă cu o criză acută de sânge, mai ales în perioada verii, când donarea de sânge, deşi este răsplătită cu bonuri de masă, nu se află printre activităţile preferate de români.


Astfel, rezervele de sânge sunt scăzute, iar cei care au nevoie de transfuzii urgente sunt în pericol. Europarlamentarul de Timiş, Maria Grapini, a organizat o acţiune de donare de sânge, alături de membrii
PPU-sl.

„Solidaritatea nu trebuie clamată, trebuie înfăptuită! Mulţi sunt doar critici acerbi ai societăţii în care trăim, uitând să se implice! Tare curioasă aş fi să ştiu câţi dintre criticii constanţi (de la Pleşu până la anumiţi jurnalişti) au fost să doneze sânge, pentru semenii lor aflaţi pe patul spital! Umaniştii s-au implicat în criza naţională a sângelui şi o vor face în continuare! Toate filialele noastre din ţară s-au mobilizat pentru această cauză. Am luat atitudine, cu cea mai mare responsabilitate! Îi felicit pe tinerii umanişti din Timişoara şi îi încurajez să procedeze la fel atunci când vremurile o cer!”, a declarat Maria Grapini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.