Migranţii din Timişoara, buget de lux. Chitanţa de transfer bancar găsită în...

Migranţii din Timişoara, buget de lux. Chitanţa de transfer bancar găsită în Parcul Botanic din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Au luat cu asalt Timişoara în ultimele luni ale anului, iar intergrarea lor pare destul de complicată. Vorbim despre migranţii care trec graniţa cu România, pentru a ajunge, cândva, spre destinaţia lor finală Germania. Mai nou, aceştia sunt găsiţi de oamenii legii peste tot, sub poduri, prin parcuri şi chiar recent într-o tabără ilegală amplasată lângă o secţie de poliţie.

Ştefan Cojocnean, sportiv și cetăţean de onoare al Timişoarei, atrage atenţia printr-o postare pe Facebook că migranţii care ajung în Timişoara nu sunt nici pe departe atât de săraci pe cât pretind, atunci când aleg să plece din ţara natală.

„Au sau n-au refugiații bani!? Acum ştiți deja cu toții că ma pregătesc să alerg 48 ore la S24H din 22-24 septembrie a.c.! Deja ştiți că alerg prin Parcul Botanic din Timişoara noaptea, ziua şi după-amiaza şi am sunat de N ori la 112 pentru a veni să ridice imigranți legali şi ilegali.


Deja ştiți că adun în timpul alergării toate mizeriile aruncate pe aleile din parc iar în timpul alergării din această dimineață iată ce am găsit, dar vreau să vă spun că erau aruncate sticle apă minerală, de suc, ambalaje goale pe jos, deşi coșul de gunoi era la patru metri de bancă, alături de această chitanță de 1.150 de euro. Înțeleg că forțezi mâna Europei de a veni printre noi, dragă refugiatule, dar să fii atât de necivilizat şi să nu vrei să respecți normele de curățenie… înseamnă că vom avea o problemă de adaptare cu tine, mai ales că avem şi noi săracii noştri. Curat ghinion pentru migrantul care nu ştia că în Timişoara există un sportiv căruia îi pasă de oraşul în care trăieşte şi adună gunoaiele de pe jos…”, a scris Cojocnean pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.