Mii de oameni fără curent electric în urma unei furtuni, circulația pe...

Mii de oameni fără curent electric în urma unei furtuni, circulația pe „Semeringul Bănățean” a fost oprită

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-435702396">

semeringul banatean

Se simt primele efecte ale furtunilor de sâmbătă seara. Aproximativ 4.300 de persoane din zece localități din județul Caraș-Severin și un cartier din Reșița au rămas, în noaptea de sâmbătă spre duminică, fără curent electric, în urma unei furtuni, iar circulația pe calea ferată Oravița-Anina a fost închisă, pentru că o porțiune este inundată.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, duminică dimineața, erau nealimentate cu energie electrică localitățile Bigăr, Răchitova, Cărbunari, Sasca Montană, Berliște, Răcășdia, Iam, Milcoveni, Vărădia, Vrani, precum și cartierul Moniom, din Reșița.

În total, au rămas fără energie electrică 4.305 persoane din cauza unor defecțiuni produse de furtună, sâmbătă seara.

De asemenea, turiștii nu se pot plimba, duminică, cu trenul pe calea ferată Oravița – Anina, supranumită “Semeringul Bănățean”, circulația fiind închisă din cauza unor scurgeri de “material aluvionar pe aproximativ 60 de metri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.