Bărbat ridicat de DIICOT după ce a corupt sexual o fată de...

Bărbat ridicat de DIICOT după ce a corupt sexual o fată de 12 ani și plănuia împreună cu aceasta uciderea părinților. Ce gest șocant a făcut copila când s-a aflat totul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-580774826">

Un bucureștean de 27 de ani a fost reținut astăzi în urma unei operațiuni a DIICOT Timișoara, fiind acuzat de coruperea sexuală a unei minore de 12 ani și de faptul că a încercat să o facă să se sinucidă.

Investigația polițiștilor de la Crimă Organizată a pornit în momentul în care tatăl fetiței a găsit în telefonul acesteia discuții-fluviu cu un bărbat. Părintele a fost șocat să vadă că fiica sa discuta cu bărbatul de o lungă perioadă de timp pe Facebook și între cei doi se înfiripase o „relație de iubire”. Fetița a fost determinată să-i trimită fotografii în care apărea în ipostaze din ce în ce mai indecente.

Îndrăgostită, minora voia să scape de părinți pentru a se putea duce la București să stea cu „iubirea vieții ei”. Tânărul s-a transformat într-un adevărat ghid pentru fată și cei doi au început să facă planuri. Copila trebuia să le pună părinților somnifere în băutură, iar apoi, ca să fie sigură că au murit, să le taie gâtul cu un cuțit.

După ce au fost descoperite mesajele, fata a intrat în stare de șoc și a fost internată la Psihiatrie, bucureșteanul a luat legătura cu minora și, aflând ce se întâmplă, a încurajat-o pe aceasta să se sinucidă. Fata de 12 ani a avut o tentativă, dar din fericire era monitorizată și cadrele medicale au intervenit la timp.

Bărbatul a fost ridicat de la București și dus la sediul DIICOT Timișoara pentru audieri.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Suspectul a ajuns la DIICOT Timișoara după ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.