Moda statului la cozi, în vogă şi la Timişoara. Bonurile de la...

Moda statului la cozi, în vogă şi la Timişoara. Bonurile de la Evidenţa Persoanei, epuizate în doar o oră VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

 

Cozile kilometrice de la Serviciul de Paşapoarte au devenit subiect de ştiri la nivel naţional. Dacă în mare parte transmisiunile în direct se fac din capitală, acolo unde oamenii intervievaţi se plâng de faptul că stau ore întregi pentru a ajunge la ghişee, acolo unde de multe ori sunt trimişi acasă de funcţionarii care acuză că dosarele sunt incomplete sau că actele aduse nu sunt conforme, nici Timişoara nu stă mai bine la acest capitol. Spre exemplu, la Serviciul de Evidenţa Populaţiei, încă de dinainte de deschiderea ghişeelor mai bine de 100 de persoane stau la coadă, astfel că numerele de ordine se epuzează rapid, iar cei care nu au prins un loc la rând sunt nevoiţi să meargă acasă şi să revină în altă zi.

„Coadă de 50 de m, pe 4 rânduri.


La ora 8 și 30 s-au deschis ghișeele și la ora 9 şi 30 s-au terminat numerele de ordine(130 de numere). Explicația doamnei de la ghișeu :”atâtea numere eliberează aparatul”. Programul de lucru ptr. ziua de azi, miercuri 16.08.2017 = 8:30-16:30. Asta-i Timișoara. Oare există vreo explicație?”, a scris un utilizator pe Facebook ieri.

Coadă de 50 de m, pe 4 rânduri. La ora 8 și 30 s-au deschis ghișeele și la ora 9 şi 30 s-au terminat numerele de ordine(130 de numere). Explicația doamnei de la ghișeu :"atâtea numere eliberează aparatul". Programul de lucru ptr. ziua de azi, miercuri 16.08.2017 = 8:30-16:30. Asta-i Timișoara. Oare există vre-o explicație?

Опубліковано Ioan Cristea 16 серпня 2017 р.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.