Niciun polițist care patrulează pe stradă în Timiș nu are vestă antiglonț...

Niciun polițist care patrulează pe stradă în Timiș nu are vestă antiglonț în dotare. Câți au pistoale moderne

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din județul Timiș au în dotare armament vechi, iar niciun om al legii care patrulează nu are în dotare vestă antiglonț.

Dan Stoicănescu, șeful Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, întrebat de către reporterul Pressalert.ro, că în acest moment, doar 50 de polițiști au pistoale moderne, de 9 mm, iar restul pistoale Carpați.

“Structurile de ordine publică și rutieră nu au în dotare veste antiglonț.


În ceea ce privește armamentul din dotare, există un procent din ce în ce mai mare de polițiști care desfășoară activitatea în stradă și sunt dotați cu pistoale de 9 mm, de diferite mărci. Nu fiecare polițist din stradă are pistol de 9 mm. Peste 50 de pistoale de 9 mm sunt acum, iar 90 de polițiști lucrează zilnic în stradă”, a explicat Dan Stoicănescu.

Șeful IPJ Timiș a precizat că, în viitor, Inspectoratul General al Poliției Române va continua dotarea cu armament modern a polițiștilor.

Reprezentanții IPJ Timiș au mai adăugat că, în ultimele șase luni, a scăzut infracționalitatea în județul nostru. De asemenea, în prezent, 90% dintre polițiști patrulează cu mașinile, iar restul pe jos. “Am constatat că pe partea de prevenire și vizibilitate ar trebui să lucrăm puțin mai mult”, a precizat Dan Stoicănescu.

1 COMENTARIU

  1. Dar imi puteti spune si mie cine sa-i inpuste pe acesti domni Politisti cand la noi in Tara este interzis detinerea de persoane fizice a armelor de foc si n-am inteles de ce au ei nevoie de arme de foc performante cand un muritor de rand n-are voie sa detina nici macar un sprai lacrimogen, Romania este atat de bogata incat sa ne permitem sa dotam Politia ca-n America….nu uitati ca-n Marea Britanie Politistii nu detin arme de foc si nici nu poarta veste antiglont, nu cred ca putem sa-i banuim de prostie sau saracie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.