Noi directori numiți în peste 20 de școli din Timiș. Care este...

Noi directori numiți în peste 20 de școli din Timiș. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

22 de unități de învățământ din județul Timiș au directori noi, din această săptămână. Aceștia au fost numiți de către Inspectoratul Școlar Timiș, după ce posturile nu au fost ocupate în urma concursului organizat de Ministerul Educației.

Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, transmite faptul că, în total, sunt 197 de posturi de directori de școli la nivelul județului, dintre care 143 sunt ocupate prin concurs, iar 54 prin detașare pe durata unui an școlar. De asemenea, 93 de cadre didactice ocupă funcția de directori adjuncți în școlile din județul Timiș, dintre care 59 sunt ocupate prin concurs și 34 prin detașare, tot pe un an de zile.

“Consiliul de Administrație al IȘJ Timiș a dat avizul pentru numirea în funcție prin detașare în interesul învățământului în funcția de director pentru 54 de cadre didactice (din care unsprezece sunt noi), respectiv pentru numirea în funcție prin detașare în interesul învățământului în funcția de director adjunct pentru 34 de cadre didactice (din care unsprezece sunt noi)”, comunică Inspectorul Școlar Timiș.

Cei unsprezece directori noi au fost numiți la unitățile de învățământ: Waldorf, Rudolf Walter, Școala Gimnazială Jebel, Școala Gimnazială Moravița, Școala Gimnazială Beba Veche, Școala Gimnazială Darova, Școala Gimnazială Fibiș, Școala Gimnazială Pișchia, Școala Gimnazială Racovița, Școala Gimnazială Otelec și Școala Gimnazială Fârdea.

De asemenea, alte unsprezece școli au directori adjuncți noi, numiți în această săptămână: Școala Gimnazială Sânandrei, Colegiul Național Bănățean, Waldorf, Școala Gimnazială 30, Școala Gimnazială nr.


18, Liceul Shakespeare, Liceul Lenau, Liceul Brătianu, Colegiul Tehnic de Vest, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Constantin Păunescu” Recaș și Liceul Teoretic Recaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.