Noi serii de cursuri în domeniul achizițiilor publice, organizate de Camera de...

Noi serii de cursuri în domeniul achizițiilor publice, organizate de Camera de Comerț Timiș. Cum vă puteți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează noi serii de cursuri în domeniul achizițiilor publice, în această toamnă, în cadrul cărora vor fi prezentate cele mai recente modificări legislative.

Este vorba despre trei cursuri, care au loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara: curs instruire Lege 98/2016 și normele de aplicare (18 – 22 septembrie), curs utilizare SEAP (25 – 29 septembrie) și curs expert achiziții publice (18 septembrie – 3 octombrie).

“Cele trei cursuri privind Achizitiile Publice vizează instruirea și informarea persoanelor implicate cât și a celor care urmează să se implice în achizițiile publice privind ultimele modificări legislative din domeniu.


Cu un puternic caracter interactiv, cursurile se adresează atât autorităților contractante cât și celor care doresc să participe la licitații publice, în calitate de ofertanți”, transmite CCIA Timiș.

Primul dintre cursuri, de instruire Lege 98/2016 și normele de aplicare, vine în sprijinul celor care deja lucrează în domeniul achizițiilor publice, dar care doresc să se instruiască din punct de vedere al ultimelor modificări legislative în domeniu. Fiecare sesiune teoretică va fi urmată de aplicații practice.

În cadrul cursului de utilizare SEAP, participanții vor deprinde abilități în utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire și pentru realizarea achizițiilor directe. De asemenea, se pune accent și pe tranziția la noua platformă SICAP.

Iar pe perioada desfășurării cursului expert achiziții publice, participanții vor cunoaște și vor aprofunda noțiunile specifice achizițiilor publice, având posibilitatea de a aplica toate conceptele învățate în cadrul unor sarcini concrete. În urma cursului, participanții vor putea practica meseria de Expert Achiziții Publice, cursul fiind acreditat.

Informații și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110 sau la tel: 0256294922, 0733614279; e-mail: cmates@cciat.ro, Cecilia Mateș – coordonator curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.