Pacientă de la Spitalul de Psihiatrie Jebel, dată dispărută de o lună,...

Pacientă de la Spitalul de Psihiatrie Jebel, dată dispărută de o lună, găsită moartă lângă gardul instituției

0
DISTRIBUIȚI

Georghina Lungu, în vârstă de 60 de ani, bolnavă psihic, a fost internată la Jebel, în urmă cu o lună de zile, de către fiica sa, deoarece starea ei se înrăutățise și familia nu mai putea să o îngrijească.


La două zile după internare, femeia a fost dată dispărută, iar ieri trupul neînsuflețit a fost găsit în tufișurile din apropierea spitalului.

„Au găsit-o nişte muncitori de la spital, în tufişurile şi bălăriile de lângă spital. Asta a aflat soţul când s-a dus să o identifice, i-a auzit vorbit pe angajaţi, că nu i-a spus nimeni nimic, oficial, până acum. Nu-mi vine să cred că e posibil aşa ceva. Când am dus-o acolo, am lăsat-o în grija lor, am fost pusă să şi semnez pentru asta. Cum e posibil să dispară un om dintr-un spital şi să nu fie căutat tocmai împrejurul locului de unde a dispărut. Asta nu pot să înţeleg”, a declarat Andreea, fiica victimei, citată de banatenii.ro. Aceasta susţine că, după înmormântare, va da spitalul în judecată.

Conform unui răspuns al Ministerului Sănătății, pentru dispariția pacientei conducerea spitalului a acordat o singură sancțiune, o mustrare verbală, unei infirmiere. Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Sursa foto: banatenii.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.