Peste 200 de liceeni din Timiș, în examen: au început probele orale...

Peste 200 de liceeni din Timiș, în examen: au început probele orale din cadrul sesiunii de toamnă a BAC-ului

0
DISTRIBUIȚI

Absolvenții de liceu care s-au înscris la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat sunt din nou în examen. Astăzi a început proba orală la Limba Română, care se va desfășura până în data de 28 august.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, sunt așteptați în sălile de examen 213 candidați din județul nostru.


În această săptămână au avut loc probele scrise ale sesiunii de toamnă a BAC-ului, fiind înscriși, în total, peste 1.200 de candidați. Zece elevi au fost eliminați din examen după ce au încercat să-l fraudeze, fiind prinși în timpul probelor cu telefoanele mobile asupra lor sau cu căști bluetooth.

Pe 28 august vor fi evaluate competenţele lingvistice de comunicare orală în limba maternă, pe 29 şi 30 august – competenţele digitale, iar în zilele de 30 şi 31 august se va face evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Rezultatele vor fi afişate pe 1 septembrie, până la ora 16.00, iar depunerea contestaţiilor va avea loc în aceeaşi zi, între orele 16.00 – 20.00. Contestaţiile urmează a fi rezolvate între 2 şi 5 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 6 septembrie.

Vă reamintim că promovabilitatea la examenul de Bacalaureat din acest an a fost de 72,94%, în județul Timiș.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.