Petrecere sub iederă, la Timişoara, alături de americanul Martin Buttrich VIDEO

Petrecere sub iederă, la Timişoara, alături de americanul Martin Buttrich VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Artistul amercian Martin Buttrich este invitatul special al petrecerii Undertheivy (Sub Iederă), care va avea loc vineri, 18 august, de la ora 23.00, la piscina Heaven, evenimentul fiind unul de neratat pentru amatorii de muzici electronice.

Cu o compoziţie unică,  muzica pe care Martin Buttrich o creează descrie o arhitectură absolut electrizantă. Acesta s-a remarcat pe piaţa muzicală ca fiind unul dintre acei artişti care reuşeşte să realizeze producţii ce provoacă dependenţă. Nominalizat la premiile Grammy, Buttrich a lucrat cu importante case de discuri printre care Planet E, Four:Twenty, Cocoon sau Poker Flat.

În Germania anilor 90, muzica electronică se dezvolta cu rapiditate, iar aceasta este şi perioada când Martin Buttrich îşi începe călătoria muzicală.


La 18 ani, artistul era o prezenţăa constantă printre DJ  din cluburile berlineze sau cele din Hanovra. Tot în aceşti ani îl cunoaşte şi pe Timo Mass alături de care ajunge pe primele poziţii în topurile britanice. Un alt partener al artistului este Loco Dice, iar colaborarea cu acesta îl inspiră să aprofundeze şi mai mult diverse genuri muzicale.

Crash Test este numele albumului de debut al lui Martin Buttrich. Lansat în 2010, materialul discografic aduce în prim plan viziunea unică a artistului asupra muzicii. Prin îndemânarea cu care reuşeste să mixeze sound-uri diverse, Martin Buttrich deschide noi şi inedite orizonturi pentru fanii muzicii electronice. În ultimii ani, artistul a revenit în faţa melomanilor cu o serie de producţii interesante printre care se numără E.P.-ul  “Fire Files” scos la Desolat sau remixuri pentru Marco Carola sau Layo & Bushwacka .

Artistul american are un program cât se poate de bogat în această vară, după apariţia de la noi din oraş urmând să fie prezent la petrecerei din Ibiza, Detroit, Chicago, Barcelona, Munchen şi alte oraşe din lumea întreagă. Artistul american a mai fost prezent o dată în oraşul nostru, anul trecut, în cadrul festivalului Revolution, care s-a desfăşurat la Muzeul Satului Bănăţean.

Biletele pentru acest eveniment costă 20 lei până la ora 01 şi 30 lei după.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.