Planul bestiei

Planul bestiei

2
DISTRIBUIȚI

Dacă ați dat drumul la televizoare săptămâna trecută și ați aruncat și un ochi pe internet, ați urmărit cea mai nesurprinzătoare știre de pe planetă: ministrul Justiției Tudorel Toader a prezentat câteva modificări ale unor legi din justiție: numirea șefilor DNA, DIICOT și a Procurorului General să-i revină ministrului Justiției, excluzându-l din procedură pe președintele României, judecătorii corupți vor ajunge în fața unei direcții speciale din Parchetul General, deci nu mai calcă pe la DNA; Inspecția Judiciară din Consiliul Suprem al Magistraturii, sub control politic, adică va fi trecută în subordinea Ministerului Justiției. Spun că nu surprinde pe nimeni această nouă încercare de japcă a echipei lui Liviu Dragnea, pentru că, din ziua în care aceasta a câștigat alegerile, asaltul asupra României se desfășoară conform unui plan bine stabilit.

Oricât de mare ură politică este între un partid și președinte, demolarea fundamentelor unei societăți cu principii democratice nu poate fi justificată.


E ca și cum ai arunca în aer o țară de dragul unei lupte de cartier. Și asta nu e tot. Printre rândurile proiectului citit de Toader se profilează, clar ca „bună ziua”, pumnul de fier al Marelui Conducător. Pentru că, nu-i așa, o cucerire adevărată se face brutal, sângeros. Iei din stânga și din dreapta și pui la tine în sac – cam asta se va întâmpla dacă aceste propuneri vor trece de Parlament. Sesizați ironia situației, nu?

Asaltul asupra noastră continuă cu o forță de nebănuit. Partidul trasnformat în bestie de către căpetenia sa se pregătește să scuipe jar peste România și stă neclintit în fața revoltei oamenilor. Este puternic și șiret, pentru că a învățat din greșelile predecesorilor săi: lumea se prinde repede dacă te ocupi cu găinării. Astăzi avem de-a face cu o specie nouă de conducători-aleși-de-popor. Reprezentanții acestei specii nu mai vor doar să fure, ei vor să întoarcă lumea cu fundul în sus. Vor ca hoțul să aibă legea lui, să hălăduie nepedepsit prin ținutul pârjolit, pe care și l-a subjugat în totalitate, definitiv.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.