Planul ROȘU de intervenție, activat în Banat: un mort și cinci răniți...

Planul ROȘU de intervenție, activat în Banat: un mort și cinci răniți în urma unui grav accident de circulație UPDATE Șoferul vinovat are 17 ani FOTO

0
DISTRIBUIȚI

S-a activat planul roșu de intervenție, în urma producerii unui accident cumplit, în această dimineață, pe DN 58 B, la ieșire din Bocșa către Berzovia, județul Caraș-Severin. În accident au fost implicate o mașină în care se aflau cinci persoane și o autoutilitară care transporta marfă.

Din primele informații, cele două autovehicule s-au lovit frontal, în urma impactului violent, șoferul autoutilitarei a murit pe loc. Cele cinci persoane aflate în cealaltă mașină implicată în accident au fost transportate de urgență la spital.

Traficul rutier a fost oprit pe DN 58 B, din cauza accidentului rutier.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

UPDATE

Polițiștii cărășeni au constatat că cel care se afla la volanul mașinii care a provocat accidentul avea doar 17 ani.


„În urma evenimentului rutier a rezultat decesul numitului B.L.O., 50 de ani, din Reșița (conducătorul autoutilitarei), rănirea gravă a numiților H.M., 17 ani, domiciliat în Ulm, Germania (conducătorul auto al autoturismului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, transferat la Spitalul Județean Timiș din Timișoara) și N.L.E., 16 ani, din Bocșa, și rănirea ușoară a numiților V.F.D., 19 ani, din Bocșa, U.F., 16 ani, domiciliat în Suedia, și C.S.E., 17 ani, din Bocșa (toți patru pasageri în autoturism). Conducătorului autoturismului, H.M., i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, a spus agentul șef adj. de poliție, Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, citată de expressdebanat.ro.

Medicul Emil Bunda de la UPU a SJU Reșița, a declarat, pentru sursa citată, că „trei răniți au fost transferați la Spitalul Clinic de Urgență Timișoara, dintre care unul la Neurochirurgie, acesta fiind în stare mai gravă, ceilalți având doar fracturi sau politraumatisme, sunt stabili hemodinamic, iar ceilalți doi au rămas internați la Reșița, unul pe Chirurgie și unul pe ATI, pentru stabilizare. În funcție de evoluția stării sale de sănătate, și cel de pe ATI ar putea fi transferat la Timișoara”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.