Plimbare cu bicicleta în natură, de aproximativ 90 de kilometri, cu plecare...

Plimbare cu bicicleta în natură, de aproximativ 90 de kilometri, cu plecare din Timișoara. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii iubitori ai mersului pe două roți sunt așteptați la o nouă plimbare în natură organizată de „Verde pentru Biciclete”. Cea de-a patra tură ciclistă bănățeană are loc sâmbătă, 26 august, iar lungimea traseului este de aproximativ 90 de kilometri, fiind parcurs în opt ore.

Organizatorii pedalării anunță că punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Muzeul Satului, ora 08.00. De la ora 08.30, se va porni pe următorul traseu: Muzeul Satului – Giarmata VII – Giarmata – Ianova – Lac acumulare Ianova – Pădure Ianova – Nădaș – Buzad – Charlottenburg – Remetea Mică – Bencecul de Jos – Bencecul de Sus – Giarmata – Giarmata Vii – Muzeul Satului.

„În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.


Va fi o tură cu grad de dificultate avansat, dată fiind distanța. Recomandăm participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună. Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip cross country și mountainbike corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă”, transmite „Verde pentru Biciclete”.

Această tură bănățeană este cea de-a patra dintr-o serie de șase care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei „Verde pentru Biciclete”. Scopul acestor plimbări este de a încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bicicliștii bucurându-se de natură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.