Poliția, actiune în forță pentru a recupera înregistrările cu răfuiala dintre clanurile...

Poliția, actiune în forță pentru a recupera înregistrările cu răfuiala dintre clanurile țigănești

0
DISTRIBUIȚI

Filmul conflictului dintre două clanuri de romi din Lugoj a ajuns la următorul episod. După ce cele două familii s-au răfuit cu topoare şi, mai nou, cu arme de foc, a venit şi rândul poliţiştilor să devină protagonişti în serial.

Pentru că o familie de romi a refuzat să predea poliţiştilor imaginile în care e surprins momentul în care s-a tras cu arma de foc în poarta unei vile de romi, oamenii legii au fost nevoiţi să facă rost de un mandat de percheziţie.


Nici acesta nu s-a dovedit a fi sufiecient pentru romi, care au refuzat să deschidă poarta oamenilor legii. Aceştia s-au văzut nevoiţi să folosească forţa şi au tăiat lanţul şi lacătul cu un cleşte.

Potrivit lugojinfo.ro, după câteva minute, oamenii legii au ieşit din imobil cu un dispozitivul căutat şi l-au dus la un specialist pentru a verifica înregistrările. în zilele următoare se va ştii cu certitudine dacă cele patru camere le sunt de ajutor oamenilor legii pentru a stabili cine a tras cu pistolul.

Percheziţia face parte din dosarul penal deschis pentru uz de armă letală fără drept şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.