Conducerea Poliției Române a trimis specialiști la Lugoj: s-au făcut primele rețineri...

Conducerea Poliției Române a trimis specialiști la Lugoj: s-au făcut primele rețineri în scandalul dintre clanurile țigănești

0
DISTRIBUIȚI

După mai multe săptămâni de scandal între două clanuri de țigani Lugoj, marți seara s-au făcut primele rețineri. Asta după ce chestorul principal Bogdan Despescu, șeful Poliției Române, a dispus trimiterea urgentă la Lugoj a unor specialiști din IGPR care să coordoneze ancheta și să îi sprijine pe oamenii legii de aici.

La doar câteva ore după ce polițiștii de la București au ajuns în Timiș au avut loc și primele rețineri. Este vorba despre doi tineri din familia acuzată că, săptămâna trecută, a distrus un BMW cu topoarele și a spart geamurile de la casa unei familii de romi. Victimele au declarat atunci că scandalul a pornit de la taxa de protecție de 25.000 de euro pe care refuză să o plătească agresorilor.

Cei doi suspecți au fost aduși încătușați, marți seara, la sediul IPJ Timiș, pentru audieri.


Aceștia nu au vrut să facă declarații în fața presei.

Ultimul scandal cu romi a avut loc în noaptea de luni spre marți, când dintr-o mașină s-a tras asupra unei familii care se afla pe terasa casei. Nimeni nu a fost rănit. Patrula de poliție se afla în apropiere de locul unde s-a petrecut incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.