Primarul Robu despre lucrările la pasajul Jiul: “Facem tot posibilul ca la...

Primarul Robu despre lucrările la pasajul Jiul: “Facem tot posibilul ca la începerea școlii să se poată circula”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu continuă să îi informeze, pe Facebook, pe timișoreni cu privire la stadiul lucrărilor la pasajele Jiul și Popa Șapcă.


Astăzi, dintr-o postare de pe rețeaua de socializare aflăm că la pasajul Jiul s-a finalizat și a doua bandă auto, asta pentru că s-a lucrat intens.

“S-a turnat beton și pe o a doua bandă carosabilă la pasajul Jiul! Reamintesc: benzile carosabile sunt autodegivrabile la acest pasaj! Dați, vă rog, share! Da, lucrându-se dinspre seară până târziu în noapte, s-a finalizat și o a doua bandă auto a pasajului Jiul -banda nr. 3-. Săptămâna viitoare se va finaliza banda 2 și în săptămâna de după ea, benzile 4 și 5”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

De asemenea, primarul Timișoarei a mai anunțat că se depun eforturi astfel încât la începerea școlii, în data de 11 septembrie, traficul auto să fie reluat prin pasajul Jiul.

“Facem tot posibilul ca la începerea școlii -în 11.09.2017-, prin pasajul Jiul să se poată circula. Reamintesc, de asemenea, că se depun toate eforturile pentru ca întreaga lucrare să se finalizeze până la sfârșitul lunii septembrie, ceea ce înseamnă cu jumătate de an înainte de termenul contractual!”, a conchis Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.