Puştiul – minune al muzicii techno, Federico Gardenghi, mixează în premieră la...

Puştiul – minune al muzicii techno, Federico Gardenghi, mixează în premieră la Timişoara. Vezi cum a devenit faimos artistul în vârstă de 13 ani VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Federico Gardenghi, un puşti în vârstă 13 ani, extrem de talentat, de ambițios şi carismatic şi-a creat un nume aparte în industria muzicală. La vârsta de 5 ani, Federico a pus mâinile pe prima consolă de DJ şi a devenit la scut timp pasionat de muzica realizată de Armin Van Buuren şi Carl Cox.

Prima sa apariţie în faţa unui public numeros a avut loc în 2012 când a mixat înb premieră pe CDJ -2000.


Deşi atunci a fost prima oară când a mixat cu o consolă adevărată, Federico a avut succes. În luna iulie a anului 2014 a fost invitat de Carl Cox să susţină un set în Ibiza, iar în luna iulie a aceluiaşi an a mixat la diverse petreceri în Sicilia. În ultima vreme, puştiul minune al muzicii techno italiene a devenit o adevărată vedetă şi a mixat numai în acest an în Portugalia, Malta, Germania, Marea Britanie, Luxemburg, Polonia, Italia sau Ungaria.

Federico Gardenghi va fi prezent în premeiră la Timişoara, în data de 8 septembrie, alături de el urmând să mixeze Atapy, Lea Dobricic şi Olivian Nour. „Locaţia petrecerii va fi anunţată cu 48 de ore înaintea desfăşurării evenimentului, iar biletele de intrare costă 30 lei până în 7 septembrie şi 40 lei la faţa locului“, au anunţat organizatorii acestui eveniment, Blackout.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.